Quantum Allergy® - voor allergieën en intoleranties

Quantum-Allergy® is een methode om allergieën en overgevoeligheden te behandelen.
Het is een zeer eenvoudige maar effectieve methode die je ook zelf kunt leren.
Ik sta er soms zelf verbaasd van te kijken hoe snel mensen geen last meer hebben van hooikoorts of andere allergieën. 

Hoe werkt dit dan?

Door middel van een spiertest en testbuisjes, kijken wij waarop jouw lichaam overgevoelig reageert. Of als jij dit al weet, dan gaan wij direct aan de slag.
Met ademhalingstechnieken en accupressuurpunten langs de ruggengraat wordt het lichaam als het ware ‘gereset’. Het zenuwstelsel brengt dan de boodschap naar de hersenen om een bepaalde stof niet telkens als een 'bedreiging' te zien.
Dit is te vergelijken met het resetten van bijvoorbeeld een computer.
Door het resetten van het lichaam wordt het afweersysteem sterker zodat bijvoorbeeld hooikoortsklachten, eczeem en voedingsintoleranties afnemen of verdwijnen. 
Ook wagenziekte of bepaalde angsten (bijv. vliegangst) zijn goed te behandelen.
Grappig genoeg werkt het ook bij emoties; de irritaties naar je schoonmoeder of een bepaalde collega......Reset! Jouw eigen trilling veranderd waardoor je er zelf minder last van hebt. Sterk verhaal? Kom het gerust zelf uitproberen!

Behandelsessie met Quantum Allergy®

Dit is een actieve sessie. Het uitzoeken van de verstoringen doen we samen.
Het bewust zijn van de verstoringen die je klachten veroorzaken is essentieel. Jij voelt zelf wat je voelt, daarom heb je altijd zélf de regie tijdens de behandeling. Als je begrijpt waar je klachten en verstoringen mee te maken hebben, kun je er iets aan doen.
Het mooiste van deze methode? Ik kan je leren hoe je deze reset-techniek zelf kunt toepassen!
Dit is ook ideaal voor ouders die hun kind op eenvoudige wijze zelf willen leren behandelen.
Soms vinden we de oorzaak van een klacht binnen 1 sessie. Meestal zijn er meerdere sessies nodig als de klacht complexer is.
Dit is afhankelijk van hoe jouw lichaam reageert.​
Deze methode is overigens niet geschikt voor mensen die anafylactische reacties hebben.


Wat vinden anderen?

"Steeds maar tranende en jeukende ogen. Zou het door de hond komen? Dit bleek inderdaad het geval.Ik geloofde eerst niet dat zo'n simpele methode echt zou werken maar de klachten zijn nu al een half jaar verdwenen."

""Yes!!! Geen hooikoortsklachten meer na 2 behandelingen. Ik heb de anti histamine pilletjes niet meer in hoeven nemen. Misschien kom ik volgend voorjaar nog even bij jou langs voor een check-up."

"Ik heb eindelijk mijn vliegangst overwonnen! Vooral het opstijgen en landen vond ik eng maar dit ging nu verassend goed. Bij terugkomst ook de irritaties naar mijn moeder toe laten behandelen, scheel een hoop energie! "

Wil je het zelf leren? Quantum-Allergy® is ontwikkeld door Yolande van Rosmalen en Linda Menkhorst van Qtouch.
Kijk voor meer uitleg op www.qtouch.nl of klik hier voor meer ervaringsverhalen betreft Quantum-Allergy

Totaal Balans
Natuurgeneeskunde

Totaal Balans is een natuurgeneeskundige methode die verschillende therapieën combineert. Er wordt onderzocht waar jouw klacht vandaan komt en uitgetest welke middelen het best bij jouw klacht passen. Denk aan vitaminen/mineralen, kruiden, voedingssupplementen, bachbloesems en homeopathie of energetische middelen. Dus niet klakkeloos allerhande poedertjes en pilletjes slikken maar een advies op maat!

Quantum-Allergy®
Allergie & Intoleranties

Quantum-Allergy® is een methode om allergieën en intoleranties te verminderen. Denk aan voeding zoals melk, noten, gluten etc. Tevens hooikoorts, eczeem, allergie voor dieren, huiduitslag, darmklachten, regelmatig hoofdpijn of chronisch verkouden.
Ook wanneer er vage klachten zijn en je op zoek bent naar de oorzaak.
Tevens voor mensen die zichzelf willen leren behandelen! 

Quantum-Touch®
Pijnklachten & relax

Quantum Touch® is een helingsmethode die het zelfherstellend vermogen van het lichaam activeert.
Het is daarom goed inzetbaar bij pijnklachten zoals rug-, nek- en schouderklachten, pijnlijke gewrichten door reuma of artritis. Blessures of herstel na operatie.
Het lichaam is wonderwel in staat zelf te vertellen wat het precies nodig heeft.
Ook goede resultaten bij emoties, onrust en spanningen. 

E-mail verzonden