Reconnective Healing® - energetisch weer in vorm.

Healing betekend in het Nederlands letterlijk ‘heling’ of ‘heel worden’.
Heling kan op diverse manieren plaatsvinden. Zo geneest een sneetje in je vinger vaak vanzelf maar zul je voor andere zaken naar de dokter gaan of kom je bij mij in de praktijk. Zelf heb ik het woord ‘healing’ lange tijd maar wat vaag en zweverig gevonden.
Totdat ik er niet meer onderuit kon……Ik bleek een aangeboren talent te hebben wat, na enkele wondertjes, niet meer te negeren viel.
En uiteindelijk ben ik niets meer of minder dan een doorgeefluik van de energie. Jij bent degene die deze energie gebruikt voor jouw eigen zelfgenezend vermogen, je ‘healt’ dus in feite jezelf! Iemand die beweert dat ie jou kan healen of genezen is in mijn optiek dus niet helemaal zuiver. Laat ik het zo zeggen, niemand kan voor god spelen, alleen het goddelijke aspect in jou eren.
In mijn praktijk gebruik ik 2 mooie en zuivere vormen van energetische heling;

- Quatum Touch; hands-on en actieve healing waarbij jouw aanwijzingen leading zijn.
- Reconnective healing; hands-off healing in liggende, ontspannen staat.


Reconnective Healing®
Dit is een krachtige, liefdevolle vorm van energetische healing waarbij gebruik wordt gemaakt van de helende frequenties uit het universum.
Reconnective Healing® geeft een impuls aan het zelfgenezend vermogen wat kan leiden tot heling op alle niveaus: lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel.
Het kan helpen bij o.a. stress, vermoeidheid, lichamelijke pijn, vage klachten, depressieve gevoelens. Echter gaat het niet zozeer om de klacht of symptoom maar om de onderliggende disbalans te herstellen. De energie stuurt zichzelf en je kunt erop vertrouwen dat je de heling krijgt die op dat moment bij jou past.
De grondlegger dr. Eric Pearl zegt hier het volgende over; 

“Als je geluk hebt, zal jouw genezing komen in de vorm waarop je had gehoopt. Als je echt geluk hebt, zal jouw genezing komen in een vorm waaraan je niet eens had gedacht” – Eric Pearl

Hoe werkt dit dan?

Alles is Energie. Hoe lastig voor ons misschien voor te stellen, ook ons lichaam is energie, met zijn eigen specifieke en meetbare frequentie (trilling). Niet lekker in je vel zitten, ziekte, emotioneel uit balans, gevoel van vastlopen, rusteloosheid etc. geven aan dat de balans in ons “energiesysteem” verstoord is. Reconnective Healing helpt je dit evenwicht te herstellen.De healing frequenties die gebruikt worden bestaan, zo stelt ook wetenschappelijk onderzoek, uit een combinatie van Energie, Licht en Informatie.

Reconnective Healing® sessie

De healing vindt liggend plaats op mijn behandeltafel (kleren aan, schoenen uit)
Een sessie op afstand, waarbij jij thuis op een rustige plek gaat liggen, is ook heel goed mogelijk.
Healing is een overdracht van energie. Hoe moeilijk soms te bevatten maar energie is niet gelimiteerd door ruimte of tijd.
Je hoeft hier niet in te geloven, alleen jezelf openstellen is voldoende.​
Het is fijn als je na een healing even de tijd neemt om het te laten indalen.

Wat kan ik ervaren?
Iedere healing is weer anders. En zal ook door ieder individu anders ervaren worden. Het kan zijn dat je iets waarneemt in je lichaam, bijvoorbeeld tintelingen, warme of koude sensaties, het zien van kleuren of beelden. Soms komen ook emoties omhoog, al dan niet plaatsbaar.Het kan ook zijn dat je niets voelt. Dit betekent echter niet dat de energie niet zijn werk doet.De energie doet altijd datgene wat nodig is in overeenstemming met je hogere zelf en het universum. Een healing kan enkele dagen tot maanden nog doorwerken. Bij de één verdwijnt bijv. rugpijn na 1 sessie, bij de ander blijft de rugpijn maar komt er veel meer lichtheid en flow in het leven.
Kortom, ik kan geen garanties geven of de healing op fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel niveau zal plaatsvinden.
Wel dat er altijd iets gebeurt ;-)

Wil je meer weten over healing en zielsreading? Kijk dan op www.zielelement.nl

Totaal Balans
Natuurgeneeskunde

Totaal Balans is een natuurgeneeskundige methode die verschillende therapieën combineert. Er wordt onderzocht waar jouw klacht vandaan komt en uitgetest welke middelen het best bij jouw klacht passen. Denk aan vitaminen/mineralen, kruiden, voedingssupplementen, bachbloesems en homeopathie of energetische middelen. Dus niet klakkeloos allerhande poedertjes en pilletjes slikken maar een advies op maat!

Quantum-Allergy®
Allergie & Intoleranties

Quantum-Allergy® is een methode om allergieën en intoleranties te verminderen. Denk aan voeding zoals melk, noten, gluten etc. Tevens hooikoorts, eczeem, allergie voor dieren, huiduitslag, darmklachten, regelmatig hoofdpijn of chronisch verkouden.
Ook wanneer er vage klachten zijn en je op zoek bent naar de oorzaak.
Tevens voor mensen die zichzelf willen leren behandelen! 

Quantum-Touch®
Pijnklachten & relax

Quantum Touch® is een helingsmethode die het zelfherstellend vermogen van het lichaam activeert.
Het is daarom goed inzetbaar bij pijnklachten zoals rug-, nek- en schouderklachten, pijnlijke gewrichten door reuma of artritis. Blessures of herstel na operatie.
Het lichaam is wonderwel in staat zelf te vertellen wat het precies nodig heeft.
Ook goede resultaten bij emoties, onrust en spanningen. 

E-mail verzonden