gezondheid & healing
- Quantum Touch

Quantum-Touch

Quantum-Touch is een energetische helingsmethode die meestal snel en effectief werkt. 

De behandeling vindt plaats via zachte handaanrakingen in combinatie met ademhalingstechnieken. Hierdoor wordt het zelfherstellend vermogen van jouw lichaam geactiveerd, met als gevolg dat pijnklachten verminderen of zelfs helemaal verdwijnen.


Voor wie

Vooral mensen met (chronische) pijnklachten kunnen baat hebben bij een Quantum- Touch behandeling. Denk aan;

  • Rug-, nek- en schouderklachten.

  • Slechte houding, krom of scheeflopen (bijvoorbeeld scoliose)

  • Scheefstand van bekken, botten of wervels.

  • Pijnlijke gewrichten, RSI klachten.

  • Hoofdpijn.

  • Blessures en ontstekingen.

  • Werkt ook effectief bij emoties, onrust en spanningen.

Hoe werkt Quantum Touch?

Quantum Touch is gebaseerd op twee natuurverschijnselen: resonantie en afstemming.

Inmiddels is uit de natuurkunde en kwantumfysica bekent dat alles uit trilling bestaat.

Als er ergens een blokkade in je lijf zit, meestal een pijnplek, dan is de energietrilling op die plek laag. Door met Quantum Touch een hogere trilling aan te bieden, gaat het lichaam zich hiermee afstemmen en resoneren.

Als vergelijking; zet bijvoorbeeld een goed gestemde piano en een gitaar in dezelfde ruimte, sla het G-akkoord aan op de piano en je hoort ook bij de gitaar het G-akkoord als vanzelf meetrillen.

Wanneer twee dingen op een verschillende frequentie trillen, is er een tendens om zich op elkaar af te stemmen. Over het algemeen zal de lage trilling toenemen om zich aan de hoge frequentie aan te passen.

Een Quantum Touch behandeling

Een behandeling vindt staand, zittend of liggend plaats. De kleding blijft aan, behalve je schoenen.

Een sessie begint altijd met het "uitlijnen" van het bekken en de schedelrand door zachte aanrakingen. Het lichaam kan zich dan waar nodig corrigeren.

Vervolgens gaan we aan het werk met de pijnplek of het probleemgebied. Ik plaats mijn handen op dit gebied en versterk hier de energie ofwel trilling. Het lichaam van degene die behandeld wordt, kan dan meeliften op deze energie/trilling waardoor het zelfhelingsproces in gang wordt gezet.

De plek onder mijn handen kan warm of koud worden, gaan tintelen en de pijn kan zich gaan verplaatsen. Mijn handen zullen, geleid door jouw ervaring, mee bewegen.

Je kunt na een behandeling moe worden of juist heel energiek. Ook kan een behandeling nog een paar dagen doorwerken.

Het is daarom vooraf moeilijk te voorspellen hoeveel behandelingen er nodig zijn, dit is sterk afhankelijk per individu. De ene persoon is na 1 sessie al klachtenvrij en een ander heeft 3 sessies nodig. Bij erge pijnklachten is het raadzaam om een vervolgsessie al na een week te laten plaatsvinden. Dit zorgt ervoor dat een correctie stand blijft houden.

"Het heeft goed bij mijn artrose pijn geholpen. De artrose zal er heus nog wel zitten maar het is een opluchting dat ik niet meer continue die pijn voel". 

"dat is bijzonder....de fysiotherapeut kon ook bevestigen dat mijn heupen weer recht staan!"

Ik heb heerlijk geslapen na de behandeling en voelde mij de afgelopen week veel fitter en blijer!